Ervaringen met GeefPoot

"Lynn is veel rustiger nu."

“Je bent een goede hondentrainster! Lynn is veel rustiger nu. Ze blaft stukken minder als er bezoek komt. Ik zal zeker jouw advies blijven toepassen!”

"En dat al na één keer wandelen!"

“Na onze therapeutische wandeling is Indy duidelijk rustiger als er een andere hond in de buurt is. Ik kan nu eindelijk een babbeltje maken zonder dat Indy omhoog springt en gaat blaffen! Nu zit ze naast me en is haar aandacht gericht op mij, En dat al na één keer wandelen! Ik ben superblij met deze hulp en trots op Indy!”

“Ik ben 73 jaar en tot 4 jaar terug heel bang geweest voor honden."

“Als kind ontweek ik bijvoorbeeld al alle honden op straat. 
Astrid heeft mij van deze jarenlange angst afgeholpen en mij geleerd hoe ik met honden om moet gaan!
Schroom niet: ook u of jij komt met haar hulp van je angst af.
Astrid dankjewel daarvoor!”

''Ik voel me zelfverzekerder en ik heb meer vertrouwen in wat ik doe. Dankjewel Astrid!”​

“Ruby, mijn hond, was 6 maanden oud toen ik in contact kwam met Astrid van GeefPoot. Ruby was op deze leeftijd al heel onrustig, wat dominant en had de neiging in mijn pols te happen bij het spelen. 
Astrid kwam bij mij thuis om te kijken hoe ik met Ruby dagelijks omga. Zij heeft mij uitgelegd waarom Ruby zich zo gedraagt en heeft mij tips gegeven om mijn relatie met de hond te verbeteren.
Ik heb advies van meerdere mensen gekregen, maar het advies van Astrid past het beste bij mij en Ruby. Haar manier van werken is gebaseerd op leren door positieve versterking. Dat gebruikt ze in combinatie met een persoonlijke aanpak. Ik krijg tips op basis van onze situatie en hoe deze evolueert.
Inmiddels zie ik al grote veranderingen in het gedrag van Ruby. Wij kunnen lang samen spelen, zij loopt rustiger op straat en het happen in mijn pols is veel minder geworden. Ik voel me zelfverzekerder en ik heb meer vertrouwen in wat ik doe. Dankjewel Astrid!”

''Ik merk nu dat Rosia meer contact met me zoekt”

“Door gezondheidsredenen en wat vervelende ervaringen ging ik steeds meer opzien tegen het uitlaten van Rosia en zocht ik hiervoor hulp. Al snel hadden we de oorzaak ontdekt en kreeg ik stap voor stap wat oefeningen en uitleg over de lichaamstaal van de hond.

Ik merk nu dat Rosia meer contact met me zoekt en er meer rust is in huis. Doordat ik Rosia nu beter begrijp, gaat ook het uitlaten relaxter. Het was ook heel leerzaam en doordat alles wat we hebben geoefend en besproken ook door Astrid op papier is gezet, kan ik altijd wat nalezen en oefeningen goed blijven herhalen”

 

''Het uitlaten aan de riem is nu ook steeds leuker”

 
“Van een pup van 9 maanden, waar door zijn kracht en hyper gedrag aan de lijn bijna niet mee te wandelen was, naar een nu ruim 11 maanden oude pup waarmee nu steeds vaker ook aan de lijn ontspannen wandelen mogelijk is. Dankzij de tips van Astrid Bies (meer rust/slapen en veel ruimte geven om te snuffelen) is het uitlaten aan de riem nu ook steeds leuker. Natuurlijk is er nog veel te leren, zowel voor Nestor als voor mij 😊, maar het gaat gestaag vooruit. Hartelijk bedankt Astrid voor de gekregen en de nog te ontvangen adviezen!”