Wat kunt u van GeefPoot verwachten?

Onderstaande diensten op maat bieden wij u aan

Onderstaande diensten op maat bieden wij u aan 

Consult

We proberen een zo goed en compleet mogelijk beeld te krijgen van het gedragsprobleem van uw hond. Het invullen en retourneren van een uitgebreide vragenlijst is het begin. Daarna volgt een afspraak bij u thuis van ongeveer 1,5 uur. Hierin bespreken en observeren we het gedrag van uw hond en helpen u alvast een stukje op weg. Daarna krijgt u een uitgebreid verslag op maat met onze diagnose en een geadviseerde behandeling stap voor stap uitgelegd.

Vervolgconsult

Tijdens een consult is de eerste, grote stap gezet in de aanpak van het gedragsprobleem van uw hond. In sommige gevallen is het echter wenselijk een vervolgconsult te plannen. Hierin kunnen we de training analyseren, eventueel bijsturen of extra verduidelijken om u nog een stap verder op weg te helpen.

Privéles

Een privéles behoort ook tot de mogelijkheden. Speciaal bedoelt om u te helpen bij het aanleren van bepaalde commando’s, zoals loslaten, komen, wachten, af etc. Maar ook tot rust komen, contact maken (aandacht), gedrag bij verzorging en zgn. tafelmanieren (rustig op de plaats blijven tijdens uw maaltijd) kunnen worden aangeleerd. Uiteraard afgestemd op de leeftijdsfase van uw hond. Ook ideaal als uw hond moeite heeft samen met andere honden te trainen, of wanneer u uw pup graag op zijn of haar eigen tempo aan de prikkels wilt laten wennen.

Therapeutische wandeling

GeefPoot biedt u de unieke mogelijkheid om voortaan ontspannen met uw hond op pad te gaan door middel van een therapeutische wandeling. Als uw hond bijvoorbeeld onzeker of zelfs angstig is naar andere honden, hard trekt aan de lijn of uitvalt naar fietsers, kunnen wij u stap voor stap begeleiden en leren hoe u hiermee het beste om kunt gaan. Zo wordt wandelen met uw hond weer leuk!

Tarieven

 • Consult 1,5 uur:
  € 125 + 0,20 p/km
 • Vervolg consult:
  € 65 + 0,20 p/km
 • Privéles:
  € 45 + 0,20 p/km
 • Therapeutische wandeling:
  € 35 + 0,20 p/km

(Tarieven 2021) Alle prijzen zijn incl. 21% btw